Bloggens första inlägg

Idag är första dagen på mitt nya liv som bloggerska och jag hoppas att jag ska kunna inpirera och glädja dig med mina rader med små och stora iaktagelser och funderingar!

Att få ägna tid åt en blogg har länge varit något som jag verkligen har drömt om att hinna med. Men med tre barn och sju dagars arbetsveckor under de senaste åtta åren, så har tiden inte riktigt räckt till. Det är först nu som jag känner att jag hinner göra en blogg rättvisa ur ett tidsmässigt perspektiv.

Det finns ju så mycket att skriva om. Allt ifrån stora saker - som entreprenörskap, föräldraskap och livsdrömmar, till alla de där små sakerna - som härliga recept, mysiga utflykter och butiksbesök och självklart de där snygga små inredningsdetaljerna som bara måste med hem!

Jag ser den här bloggen som en spännande resa. Det vore så otroligt mysigt om ni ville följa med på den.

Tidigare idag fick jag ett mail från Terece på Love Forever. Jag tycker att deras Vår 18 är heeelt fantastiskt härlig! Vackra blommiga prints och pudriga pasteller får mig att riktigt längta till våren, NU! 
 

Spana in dessa godingar!

Mer snyggt från härliga Love Forever

Efter en liten trendspaning på CIFF i Köpenhamn förra veckan, så kan jag konstatera att vårmodet 2018 handlar mycket om fransar, blommiga prints och denim.. 

Färger som vi kommer se mycket av när vårsolen smyger fram är rosa och lavendel i alla dess nyanser.

Terece på Love Forever har verkligen prickat rätt med sin kollektion!

Soliga tisdagskramar från Fru Fiffelin ;-)

Senaste inläggen

Bloggarkiv