Vårgodis

Idag var det riktigt vintrigt i luften. Sju minus grader och stora, fluffiga snöflingor som singlade sig ned som små dunbolster över mig och Nappe när vi var på förmiddagspromenaden. Men trots kylan så var det ändå ljust! Dagarna känns längre nu, och runt hörnet väntar våren, med plusgrader och krokusar. Vårkänslorna gör sig ännu mer påminda när man kikar igenom butikernas vårnyheter.

Ett märke som mitt hjärta klappar sig lite varmt för just nu är det svenska märket By Malima.

Malin Andrén startade märket redan 2010 efter att hon blivit klar med sina fashion studier i Stockholm och New York. Malin använder enbart de bästa materialen så som silke, läder, chiffong och franska spetsar. Till våren är det ju stort fokus på färgglada mönster. 

Vad sägs till exempel om den här smarriga klänningen från By Malina!

I år rockar vi inte enbart sockorna, utan även skorna! 

Dom här rosa/röda Kiss-me-loafers är ett bra exempel!

Måste erkänna att jag redan "råkat" förbeställa dessa underbaringar från Stylesnob
 Please dont tell my husband... ;-) De kommer ut i butikerna månadsskiftet mars/april och jag tror det kan bli rusning efter dessa godingar. 

Sen skulle man ju vilja ha något lite vårfint dinglande i öronen också... Blev lite kär i de här karamellerna från Dyrberg & Kern!

Finns även i turkos, och den här, lite mer sobra färgställningen

Ikväll blir det myskväll med killarna som är lite förkylda. Varma mackor i ugn och varm choklad med grädde och mini-marshmallows var beställt. Hoppas ni myser i stugans värme!

Onsdagskramen från Fru Fiffelin
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln