Fredagsmys

Fredag - visst kittlar det fint på tungan, och visst väcker ordet en hel del förväntningar?!
På både ont och gott...

En gång i tiden så var veckodagen fredag lika med utgång och party på Stureplan med bästa vänninorna, men nu, si sådär tio år senare, är fredagen mer en påminnelse om att det under inga omständigheter får glömmas att inhandlas Tacos, Chips och Coca Cola. För att sätta pricken öve i-et så får några byttor Ben & Jerrys slinka med i varukorgen också! Fredag betyder numera FREDAGSMYYYYS med barnen i TV-soffan - och jag måste nog säga att det smäller bra mycket högre än att springa runt i stan och flänga. 

När barnen väl kommit i säng, så blir det vuxentid. För min make betyder det någon tråkig långfilm och kanske en liten whiskey. Vilket passar mig alldeles utmärkt, för då får jag ha laptopen alldeles för mig själv, och bara försvinna iväg bland modetrender, färg och form. 

Just ikväll har jag dreglat lite extra över vår och sommarkollektionen från danska Vanilla Fly. Sammetstrenden från i höstas ser ut att hålla i sig och även den lite yviga inredningsstilen med många personliga små detaljer. Jag känner en värkande längtan efter att beställa hem en hel container fylld med kuddar, ljusstakar och tavlor från Vanilla Fly, och bara göra om hela hemmet! 

Bokstöd to die for!

Eller vad tycker ni om de här fantastiska färgskalorna? Brända rosaröda toner...
Så maffig dukning med extra allt och sedan kuddar med alldeles ljuvliga fåglar och blommor.

Grönt är en jättestor trendfärg i vår som vi kommer få se mycket av på väggar, kuddar, gardiner, möbler och accessoarer i inredningsvärlden.

Själv tycker jag att det är vackert och rofyllt. Tavelväggen går inte heller av för hackor. Alla prints levereras ut till butiker inom kort!

Ha nu en riktigt mysig fredagsmyskväll!

Kram från Fru Fiffelin

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Helena » Kär i en väska:  ”Helt fantastiska väskor! Vad heter färgerna som du har på väskorna? Den blå o rö..”

  • Jm » Livet efter konkursen:  ”Genomgår den resan just nu. Ska vi skriva en bok tillsammans”

  • Cia » Barfotaliv på Isla Holbox:  ”Letade oxå efter info om Holbox. Tui kör direktflyg till Cancun . Vi tänkte ta ..”

  • Lisa » Gammalt  & Nytt:  ”Du kanske kunde säga vart du tagit bilderna ifrån? Du har ju tagit dessa två för..”

  • Gabriela » Barfotaliv på Isla Holbox:  ”Hej, Råkade trilla in på er trevliga blogg när jag sökte på Holbox. Tack för at..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln