Kär i en väska

Ja, jag erkänner…

Jag har en svaghet för väskor. Och allra helst då färgglada väskor. Just därför har jag fallit pladask för de underbara karamellerna från italienska Save My Bag.
Märket etablerades i Bergamo för bara fem år sedan, men har redan hunnit erövra världen.  Och det är ju inte så konstigt…

Dessa feel-goodväskor har en HÖG vill ha-faktor.

Jag fick syn på märket i en concept store i Mexico City förra vintern, när jag reste jorden runt med min familj.

Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Eftersom vi backpackade, och skulle vara på resande fot i ytterligare sex månader, så kunde jag inte köpa med mig någon där och då.

I ett par månader så levde jag i villfarelsen att jag hade kommit undan, men hux flux så fick jag syn på ännu en Save My Bag butik. Denna gång i Harajuku i Tokyo!

Denna gång fick min man verkligen övertala mig att inte packa ned en helt underbar creme-vit godisbit, i min redan proppfulla ryggsäck.

Väl hemma igen så nåddes jag av nyheten av att Krister på Flodell Agenturer blivit svensk agent för märket, så inom kort kommer vi få se mer av dessa fina väskor ute i landets butiker.

Ganska typiskt att just Krister fångade upp Save My Bag, då han alltid har haft ett bra öga för unika och trendiga märken.

Det verkar onekligen som om ödet vill att jag äntligen ska bli tillsammans med en fin väska från Save My Bag i vår. Tredje gången gillt liksom…

Just det, glömde ju berätta att varje väska är till 100% tillverkad för hand i Italien med själ och känsla i ett tåligt "vegan-läder".

Ha nu en fin dag!
Kram från Fru Fiffelin

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Cia » Barfotaliv på Isla Holbox:  ”Letade oxå efter info om Holbox. Tui kör direktflyg till Cancun . Vi tänkte ta ..”

  • Lisa » Gammalt  & Nytt:  ”Du kanske kunde säga vart du tagit bilderna ifrån? Du har ju tagit dessa två för..”

  • Gabriela » Barfotaliv på Isla Holbox:  ”Hej, Råkade trilla in på er trevliga blogg när jag sökte på Holbox. Tack för at..”

  • Helena Rääf » Kär i en väska:  ”Hej Fru Fiffelin, Ser att du älskar Save my Bag, det gör även jag...har haft väs..”

  • Kicki » Äntligen kan man andas:  ”Åh! Att du skulle behöva ha det så jobbigt i din graviditet. Hoppas att det värs..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln