Klaes & Myra började med en kyss

Igår åkte jag iväg till Nacka Strand och besökte Helena Simeonsson AgenturerStockholm Showroom.

Det är här ute på Stockholm Showroom som de flesta av Stockholms modeagenturer håller till. Här gör man sina inköp och ser stylesen för de kommande säsongerna. Just nu är det höstens mode 2018 som visas samt vår- och sommarexpresser som är för omgående leverans.

 Att besöka Helena är som att kliva in i en underbar skattkista fylld med vackra plagg, väskor och skor. Under sitt paraply har hon flera snygga märken samlade och idag tänkte jag berätta lite mer om det holländska märket Klaes & Myra.

Klaes & Myra träffades i Amsterdam för tio år sedan och duon brukar skämtsamt säga att deras märke startades med en kyss.

Kort tid efter att de hade träffats började de skapa sitt märke med plagg som de tyckte saknades på marknaden.

Än idag, 10 år sedan start, är det Klaes & Myra som tillsammans tar fram modeller och prints och företaget sköts från deras kreativa loft i Leeuwarden. 

Klaes & Myra är ett riktigt feminint märke som gör fantastiska kläder med fina passformer. 

Fokus i kollektionerna är klänningar i olika modeller. Deras vackra tyger trycks i italien och sprudlar av blommor, prickar och geometriska färgglada mönster. Tygerna är 94 % viscose och 6 % elastan.

Som tillbehör till klänningarna designar de även fina koftor och jackor samt mjuka sidensjalar som sätter piff på varje kreation.

Det har varit ett stort tryck på märket under Stockholm Fashion Week och vi kommer få se dessa underbara plagg ute i butikerna inom kort, större delen av kollektionen börjar levereras ut redan i mars!

Ett besök ute hos Helena är alltid så inspirerande och trevligt och jag längtar efter att få visa Er mer av de fina märkena som jag fick se igår!

Ha en fin dag!
Fredagskram från Fru Fiffelin

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Helena » Kär i en väska:  ”Helt fantastiska väskor! Vad heter färgerna som du har på väskorna? Den blå o rö..”

  • Jm » Livet efter konkursen:  ”Genomgår den resan just nu. Ska vi skriva en bok tillsammans”

  • Cia » Barfotaliv på Isla Holbox:  ”Letade oxå efter info om Holbox. Tui kör direktflyg till Cancun . Vi tänkte ta ..”

  • Lisa » Gammalt  & Nytt:  ”Du kanske kunde säga vart du tagit bilderna ifrån? Du har ju tagit dessa två för..”

  • Gabriela » Barfotaliv på Isla Holbox:  ”Hej, Råkade trilla in på er trevliga blogg när jag sökte på Holbox. Tack för at..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln