Danska NÖR gör mig mör

Precis som jag lovade igår, så kommer jag att skriva om ytterligare ett märke från Helena Simeonssens Agentur idag, nämligen det danska märket NÖR.

Innan jag såg plaggen hos Helena så har jag alltid tänkt att NÖR är väldigt svart och rockigt och typiskt danskt. Det är mycket haremsbyxor med häng - inte riktigt min stil helt enkelt.

MEN, när jag kikade närmare på kollektionen för hösten 2018, så insåg jag att det går att kombinera märket så att det känns både lite mjukare och mer kvinnligt och snällt.


Favoritfärgen och grunden är såklart svart i NÖRs kollektioner, men kika på den här kombinationen, med lite härliga accentfärger i grått och mjuka sandtoner samt lyxig spets får man fram ett helt nytt uttryck:

Eller den här fina kombinationen i tobak och härligt elegant mörkblått!

Jag blev speciellt förtjust i de coola skinnbyxorna som har dragkjedjor i 7 karats guld(!) och tunikatoppen med den fina blomapplikationen på!

OBS! Det här är sneakpeaks!!! Plaggen kommer ut i butiker till hösten 2018!

Här står Helena Simeonssen framför den fina AW18 kollektionen från NÖR.

Hon har på sig en signumklänning från kollektionen, och en långkofta med flortunnt tyg som verkligen är superläcker!
 

Väskorna som Helena håller upp kommer från ett annat märke som heter Nova Port - och de är väskor och skor som är gjorda i kork!!! Mer om det märket en annan dag.

Det som är så roligt med NÖR är att allt handlar om detaljer, detaljer, DETALJER!

Det finns små snören i klänningarna på insidan som man kan knyta upp för att få till puffar i kjolen, det är knappar och hyskor och det är draperingar. 
 

Modet är väldigt lekfullt och något som verkligen kännetecknar NÖR är det assymetriska skärningarna på både jackor och kavajer. Kul och nytänkande!

Designern Kirsten Nör har skapat den senaste höstkollektionen med härliga material som läder, mjuk härlig ull, jersey, lyxiga spetsar och stickat. 

För Kirsten själv handlar det om att få fram kontraster för kvinnan i nuet. Man ska kunna bära plaggen både i en brusande storstad som ute på en långpromenad på landet och känna sig bekväm vid alla tillfällen.

 

Jag tycker att kollektionen verkligen hade det där lilla extra och att den kändes spännande! Sen måste jag passa på att tacka Helena som släppte in mig i sitt fina showroom, det visade sig vara fullt av vackra skatter!

 

Nu ska jag tvätta kläder, kanske inte det mest roliga att göra en fin dag som idag, men det är bara att bita i det sura äpplet! Sen ska jag gå ut med hundarna och njuta av den härliga vårsolen som tittat fram!Ha nu en fin dag, STOR kram från Fru Fiffelin

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Helena » Kär i en väska:  ”Helt fantastiska väskor! Vad heter färgerna som du har på väskorna? Den blå o rö..”

  • Jm » Livet efter konkursen:  ”Genomgår den resan just nu. Ska vi skriva en bok tillsammans”

  • Cia » Barfotaliv på Isla Holbox:  ”Letade oxå efter info om Holbox. Tui kör direktflyg till Cancun . Vi tänkte ta ..”

  • Lisa » Gammalt  & Nytt:  ”Du kanske kunde säga vart du tagit bilderna ifrån? Du har ju tagit dessa två för..”

  • Gabriela » Barfotaliv på Isla Holbox:  ”Hej, Råkade trilla in på er trevliga blogg när jag sökte på Holbox. Tack för at..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln