Utanför Boxen

Hej, hej!

Så UNDERBART med värmen ute!!! Det har varit 18 soliga plusgrader och strålande sol här i Sundbyberg idag, och jag har passat på att njuta av en härlig långpromenad.

Detta väder passar mig perfekt, jag har verkligen väntat på våren, känner att jag lever upp med den. Det känns så inspirerande när trädens knoppar börjar slå ut och när det spirar i 50 nyanser av grönt vart man än tittar! Klingande fågelsång från trädkronorna. Blå och gul krokus som vänder sina små ansikten mot solen... Jag älskar det!

Idag skulle jag vilja uppmärksamma och hylla alla modiga entreprenörer ute i vårt avlånga land!

Jag pratar om er modiga och tuffa hjältar som vågar följa sina drömmar och ideér och som sedan jobbar stenhårt för att nå dem. Ni som vågar testa och ställa er frågan; vad är det värsta som kan hända?

Utan Er skulle världen stanna upp!

Jag tror att man som entreprenör måste ha en smula crazyness och en stor portion envishet...  Man måste våga tänka utanför boxen. Se möjligheterna där ingen annan kan se dem. Och framför allt satsa helhjärtat. 

Det första steget till att bli en verklig entreprenör är att samla tillräckligt mycket mod för att våga kasta sig ut i det där pirriga och okända. Ut i eget företagande. Ibland måste man göra det om och om igen.

Vi borde alla tala om för de där entreprenörerna, i vår närhet, att vi är stolta över deras slit och outtröttlighet!

Har du inte redan berömt, så gör det!

Jag tänkte att jag skulle vilja göra lite fler reportage framöver - om olika entreprenörer - om folk som vågat ta det där steget att göra sin grej och skapat sig ett jobb som passar just deras livstil, istället för tvärtom! 

Jag tänkte ställa öppna frågor, vara nyfiken o lyssna mycket. Min förhoppning är att verkligen få kika in bakom kulisserna...

Min första intervju med en riktigt härlig entreprenör, Henrik på Telling Stories, kan ni läsa här!

Jag ser fram emot den här resan, att få träffa nya människor som ger energi, få sammarbeta och omge mig med smarta och kloka människor!

Framtiden tror jag skapas i ett VI och det är så mycket roligare att arbeta tillsammans, än ensam.

Har Ni tips på härliga människor som skulle passa in här på bloggen, som ni känner eller är nyfikna på att veta mer om - eller om du själv kanske är en entreprenör, och vill synas här med ett porträtt - tipsa mig då, så ska jag försöka få till en träff!

Ha nu en härlig kväll!
Stor Kram från Fru Fiffelin

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Helena » Kär i en väska:  ”Helt fantastiska väskor! Vad heter färgerna som du har på väskorna? Den blå o rö..”

  • Jm » Livet efter konkursen:  ”Genomgår den resan just nu. Ska vi skriva en bok tillsammans”

  • Cia » Barfotaliv på Isla Holbox:  ”Letade oxå efter info om Holbox. Tui kör direktflyg till Cancun . Vi tänkte ta ..”

  • Lisa » Gammalt  & Nytt:  ”Du kanske kunde säga vart du tagit bilderna ifrån? Du har ju tagit dessa två för..”

  • Gabriela » Barfotaliv på Isla Holbox:  ”Hej, Råkade trilla in på er trevliga blogg när jag sökte på Holbox. Tack för at..”

Bloggarkiv

Länkar