En härlig kväll

Halloj!

Jag hoppas att ni har en härlig helg! Naturen har fullkomligt exploderat! Poff sa det, från vinter till sommar :-) Vilket Halleluja moment liksom. Hoppet och livslusten rinner tillbaka in i kroppen. Lyssnar på fågelsång, solen gassar och jag känner värmen i ansiktet. 

Så, vad har jag pysslat med under veckan som gått? 

Igår hade jag en jättehärlig kväll på stan tillsammans med både nya bekantskaper och underbara tjejer som jag känt ända sedan dagistiden! Totalt blev vi 7 stycken lovely ladies: Jag, Lisa, Maria, Mirre, Anna, Ecaterina och Tine!

Kvällen började med en fördrink hemma hos Lisa och Jakob, i deras mysiga våning på Öfre Östermalm :-)
Färgerna, materialvalen, konsten på väggarna, allt kändes som att vara mitt i ett coolt och glossigt inredningsmagasin. Verkligen jättefint och en varm hemtrevlig känsla!

Bra start på kvällen med Lisa, Ecaterina och Tine
Bra start på kvällen med Lisa, Ecaterina och Tine

Efter fördrinken fortsatte vi till Beirut Cafe, där vi åt fantastiskt god libanesisk mat. Kan verkligen rekomendera detta ställe! Mysig lokal och bra service!

Vi beställde blandad meze och bordet fylldes snabbt upp av himmelska röror, vinbladsdolmar, inlagda grönsaker, grillad halloumi, kycklingvingar och piroger med olika ljuvliga fyllningar. Mums! Som vi åt! 

Såå mycket gott att välja på!
Såå mycket gott att välja på!
Mirre, Tine och Anna, riktigt härliga festpinglor!
Mirre, Tine och Anna, riktigt härliga festpinglor!

Nu på Måndag kl 20.00 sätter vi på TV:n, då Annas hem är med i "Vem bor här". 

I varje avsnitt av SVT1:s ”Vem bor här” får fem främlingar gå husesyn i varandras hem. Stilrena designvillor, vilda loppislyor, roliga fetisch-hem. Personerna vet ingenting om varandra. De har namn, yrke och första intrycket att gå på. Efter husesynen ska var och en försöka att para ihop rätt person med rätt hem.

Älskar verkligen det programmet! Så kul att få inspiration och se hur andra har det. Kan lova att det är superfint hemma hos Anna! (Här ligger avsnittet!) Det är hennes man Patric som är med!

Anna och Lisa njuter av den goda maten på Beirut Cafe
Anna och Lisa njuter av den goda maten på Beirut Cafe

Så mycket spännande och fina samtal från livet, både högt och lågt, sorgligt och glatt. Är så galet från-hjärtat-glad och tacksam över att ha så många kloka vänner! 

När vi alla var mätta och nöjda, fortsatte kvällen på Vassa Eggen. Lite goda drinkar, fler skratt. Ett bubblande Stockholm. Leenden överallt. Vilken underbar kväll! Tack för all energi! 

Somriga drinkar, blev en Mojito för mig! Maria, jag och Ecaterina.
Somriga drinkar, blev en Mojito för mig! Maria, jag och Ecaterina.

Mer som hänt under veckan...

Jag har gått på min terapi, både KBT-gruppen och enskilda samtal. Jag har gått långa promenader och bokat upp möten inför nästa vecka.

Min mellanpojke fyllde 10 år! Vilket firades med massor av tårta och pappas korvstroganoff - allt enligt födelsedagsbarnets önskningar!

Och Avicii har gått bort. Så jäkla sorgligt. Jag berörs, för honom och alla i hans familj. För alla som dansat, skrattat, gråtit, hånglat och hoppat till hans musik. Fina Avicii (Tim Bergling), jag hoppas du fann vad du sökte i livet, innan du flög vidare.... Vi fortsätter att dansa till din musik, som kommer leva för evigt!

All kärlek och omtanke till hans anhöriga!

Ha nu en härlig Söndag!
Ta hand om Era nära och kära. Ge bort en kram och ladda för en ny vecka!

Kram från Fru Fiffelin

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Helena » Kär i en väska:  ”Helt fantastiska väskor! Vad heter färgerna som du har på väskorna? Den blå o rö..”

  • Jm » Livet efter konkursen:  ”Genomgår den resan just nu. Ska vi skriva en bok tillsammans”

  • Cia » Barfotaliv på Isla Holbox:  ”Letade oxå efter info om Holbox. Tui kör direktflyg till Cancun . Vi tänkte ta ..”

  • Lisa » Gammalt  & Nytt:  ”Du kanske kunde säga vart du tagit bilderna ifrån? Du har ju tagit dessa två för..”

  • Gabriela » Barfotaliv på Isla Holbox:  ”Hej, Råkade trilla in på er trevliga blogg när jag sökte på Holbox. Tack för at..”

Bloggarkiv

Länkar