Det lilla Extra

Hej alla fina,

Tänk så fort det blev fredag igen! Den här veckan liksom bara sprang förbi.

Måndag var klämdag och Valborg, sedan blev det första maj och sen har jag bara mest hängt här hemma med Julius som fått vattkoppor - min lilla prickiga prins!

Idag har vi ätit kladdkaka till lunch och sett på Muminfilm - eller MÄÄÄÄMIN som Julius säger.

Kladdkaka till lunch var kanske inte det mest genomtänkta valet, men ibland blir man liksom galet sugen på choklad… Jag har gjort femtio sit ups och planerat en långpromenad inför kvällen för att kompensera min dåliga karaktär…

Ljuvlig kladdkaka med dulche de lecce och jordnötter... Mums!
Ljuvlig kladdkaka med dulche de lecce och jordnötter... Mums!

En del (läs svärföräldrar etc.) har undrat över varför jag väljer att dela med mig av så mycket från mitt privatliv på en blogg. Vissa kanske tycker att det är naivt, korkat, eller till och med självupptaget och skrytigt att lämna ut så mycket av mig själv som jag gör här i bloggen... men jag har faktiskt en tanke bakom det. 


När det gäller att dela med sig av sin kunskap och livserfarenheter, så tycker jag inte att man förlorar något på det - utan tvärtom så får man bara tillbaka, och det oftast dubbelt upp!

Att öka kunskapen hos andra, ökar också kunskapen hos mig själv. När jag skriver om olika ämnen så behöver jag oftast göra en del research - och då utbildar jag samtidigt mig själv. Det blir win-win helt enkelt!

Att samla mina tankar och lärdomar i blogginlägg gör också att jag tänker igenom dem på ett väldigt medvetet sätt. Det fördjupar mina egna kunskaper och ger mig klarhet i ett och annat. Jag har märkt att det är till stor hjälp för mig, rent terapeutiskt, att formulera mina tankar i ord, och skriva ned dem.

När jag delar med mig av mig själv så skapar jag också starkare relationer till alla Er som läser här på bloggen! Jag upplever att jag bygger ett förtroende hos mina läsare när de lär känna mig på en lite mer personlig nivå. Jag har fått många positiva meddelanden och kommenter, som hejar på mig och peppar mig när jag berättar om stort och smått. Att få uppmuntran och kärlek från sina läsare är det bästa betyget som man kan få som bloggare!

När jag startade bloggen var jag lite orolig. Hur skulle den tas emot? Skulle någon ens bry sig, och läsa min inlägg? Hade jag något att tillföra?

Något som har betytt otroligt mycket för mig, under de här månaderna som jag bloggat, är att personer som jag inte ens känner, har gjort det lilla extra för att få mig att känna mig peppad att fortsätta skriva och dela med mig, genom fina kommentarer och hejarrop här på bloggen. 

Jag vill också tacka alla underbara vänner i min bekantskapskrets - som har tagit sig tiden att dela mina inlägg på facebook, mailat eller hört av sig – bara för att säga ”det du gör är grymt, fortsätt!”.

Det kan verkligen göra hela skillnaden och vända en deppig dag till en helpeppig dag!
Det har betytt så enormt mycket för mig! Tusen tack!

Då och då kikar jag lite på bloggens statistik, och jag är jätteglad över att det nu är ca 500 unika läsare dagligen som läser här inne på Fru Fiffelin!!!

Att bloggen hela tiden växer ger mig massor av glädje och energi!

Ha nu en fin fredagskväll och hoppas att er helg blir riktigt härlig!
Det ska bli soligt och fint har jag hört ;-)

Kram från Fru Fiffelin

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Helena » Kär i en väska:  ”Helt fantastiska väskor! Vad heter färgerna som du har på väskorna? Den blå o rö..”

  • Jm » Livet efter konkursen:  ”Genomgår den resan just nu. Ska vi skriva en bok tillsammans”

  • Cia » Barfotaliv på Isla Holbox:  ”Letade oxå efter info om Holbox. Tui kör direktflyg till Cancun . Vi tänkte ta ..”

  • Lisa » Gammalt  & Nytt:  ”Du kanske kunde säga vart du tagit bilderna ifrån? Du har ju tagit dessa två för..”

  • Gabriela » Barfotaliv på Isla Holbox:  ”Hej, Råkade trilla in på er trevliga blogg när jag sökte på Holbox. Tack för at..”

Bloggarkiv

Länkar