Sommarloooooov!!!

Äntligen sommarlov, inte för mig dock - men för mina två äldsta killar som slutar 3:an och 9:an!

Tänk vad härligt! Det är nästan så att man önskar att man själv var liten igen och kunde få ha sommarlov, 10 lååånga bekymmersfria veckor med sol, bad och lek.... Ljumna kvällar och ett och ett annat myggbett!

Mina stiliga killar som får sommarlov idag! Maximiliam och Giovanni.
Mina stiliga killar som får sommarlov idag! Maximiliam och Giovanni.

Jag och min mamma följde med på Maximiliams avslutning och fikade kaffe, saft och somriga jordgubbstårtor med de andra föräldrarna.

Maxim fick diplom och en biobiljett för att han blivit framröstad till "Klassens Kamrat" - det gjorde mig lite stolt i mammahjärtat! 

Maxim får diplom av fröken!
Maxim får diplom av fröken!
Maxim med världens bästa fröknar; Carro, Angelica och Liina.
Maxim med världens bästa fröknar; Carro, Angelica och Liina.

​​​​​​Det är både härligt men också lite sorgligt med avslutningar, nästa år börjar båda killarna helt nya skolor med nya vänner och lärare.... Men det var iallafall kul att se min fina son säga Hej då till fröken och börja sitt fjärde sommarlov!

Ikväll lagar vi hemgjord pizza och firar lite extra! Ha en mysig dag!

Kram från Fru Fiffelin

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar