Tillbaka med en Spännande nyhet!

Hej Alla fina följare!

Jag ber verkligen om ursäkt över att jag inte varit här inne på bloggen under ett par veckor!!! En del kanske undrat om jag lagt ner bloggandet helt, men så är det inte! 

Så vad har jag gjort sedan sist?

Min midsommar var härlig och mysig på alla sätt, men det var blött och regnigt och jag drog på mig en riktig monsterförkylning som har hållit mig däckad med hosta och feber i flera veckor och som grädde på moset började jag kräkas och fick extremt ont i magen och började må allt värre dag för dag.... Fy tusan!

Trodde det var lunginflammation, men efter besök på vårdcentralen och en miljon med tester, så visar det sig att förutom att jag fått förkylningsvirus även är gravid!!!
 

VI SKA HA EN BEBIS!!!

Ännu så är det väldigt tidigt och nästan lite overkligt, jag går in i vecka 10 i helgen, så egentligen så borde jag ju förstås vänta med att outa sådana här nyheter, men jag är sååå dålig på att hålla inne med en sådan hemlis! 

Dessutom är det bebis nummer fyra och min mage putar redan ut som att jag vore i sjätte månaden, antagligen är mina magmuskler inte så himla starka... Men det ska bli MAGISKT att få bli mamma för fjärde gången i februari 2019 och killarna är så glada och hoppas på en lillasyster denna gång! (för mig är det viktigaste att bebin är frisk och mår bra).

Håll nu alla tummar att illamåendet går över snart och att graviditeten kommer gå bra!

Jag hoppas innerligt att ni alla haft möjlighet att njuta av den underbara sommaren som överraskat med sol och värme nästan dagligen!

Och så vill jag ge en heads up över att det kanske blir lite bebissnack här på bloggen framöver - men inte för mycket...

Det är ju både FORMEX och STHLM Fashionweek snart och det kommer jag att rapportera om såklart!

 Vi ses och hörs på måndag igen!

Ha en fin dag!
Stor kram från Fru Fiffelin

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Helena » Kär i en väska:  ”Helt fantastiska väskor! Vad heter färgerna som du har på väskorna? Den blå o rö..”

  • Jm » Livet efter konkursen:  ”Genomgår den resan just nu. Ska vi skriva en bok tillsammans”

  • Cia » Barfotaliv på Isla Holbox:  ”Letade oxå efter info om Holbox. Tui kör direktflyg till Cancun . Vi tänkte ta ..”

  • Lisa » Gammalt  & Nytt:  ”Du kanske kunde säga vart du tagit bilderna ifrån? Du har ju tagit dessa två för..”

  • Gabriela » Barfotaliv på Isla Holbox:  ”Hej, Råkade trilla in på er trevliga blogg när jag sökte på Holbox. Tack för at..”

  • Helena Rääf » Kär i en väska:  ”Hej Fru Fiffelin, Ser att du älskar Save my Bag, det gör även jag...har haft väs..”

  • Kicki » Äntligen kan man andas:  ”Åh! Att du skulle behöva ha det så jobbigt i din graviditet. Hoppas att det värs..”

  • Malin Hjort » Äntligen kan man andas:  ”Vad fin du är! Jag önskar dig all energi och hoppas du får en fin fortsättning p..”

Bloggarkiv

Länkar