Äntligen kan man andas

Hej alla fina!

Här har ni mig igen! Först av allt vill jag be om ursäkt för min låga energi och engagemang här på bloggen denna sommar... Men...

Dels så gick ett litet barn inom närmsta familjen bort i mitten på juli, vilket skakade mig väldigt och gjorde mig mycket sorgsen.

Ungefär samtidigt så fick jag även en blodpropp i benet och gravidillamåendet har fått mig att kasta upp var och varannan dag sedan midsommar - efter allt det som varit har jag känt mig både himla nere och energilös. 

Jag hade planerat att fylla bloggen med en massa härliga utflyktstips till små mysiga butiker, caféer och sevärdheter, visa upp loppisfynd, och gett er modespaningar i sommar - men dessvärre har jag somsagt legat mer eller mindre utslagen i skuggan i trädgården bakom mammas hus de senaste veckorna och dagarna har flytit ihop till en svettig gegga i den tryckande värmeböljan.

En liten tripp till Trosa och en dagstur till Waxholm samt en miniroadtripp till Västerås och så några vändor till närmsta badsjö är vad jag orkat de här veckorna - i övrigt inte så mycket. 

Nästa vecka skulle jag ha hjälpt till i ett showroom under Stockholm Fashion Week, men på grund av mitt dåliga mående var jag tvungen att avboka det. Sååå trist, men sånt är livet...

Det kommer fler sommrar och fler mässor! Här några fina sommarbilder som fastnat i mobilen:

Max på äventyr i vackra sommar Sverige
Max på äventyr i vackra sommar Sverige
Roadtrip utanför Västerås
Roadtrip utanför Västerås

Magen börjar synas riktigt ordentligt och snart är det dags för ultraljud. Då kommer jag ta reda på om det är en tjej eller kille - är så nyfiken och kan inte hålla mig från att få veta!

Jag hoppas att energin snart är tillbaka och att jag är uppe på fötterna i tid till Formex i slutet av augusti och så hoppas jag att Ni har haft en underbar sommar!

Njuter av att vädret varit lite svalare i ett par dagar, man har kunnat andas, men snart kommer den Portugisiska hettan upp över landet och kanske ska vi få nya värmerekord. Phu!

Ta hand om Er!
Kram från Fru Fiffelin

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Helena » Kär i en väska:  ”Helt fantastiska väskor! Vad heter färgerna som du har på väskorna? Den blå o rö..”

  • Jm » Livet efter konkursen:  ”Genomgår den resan just nu. Ska vi skriva en bok tillsammans”

  • Cia » Barfotaliv på Isla Holbox:  ”Letade oxå efter info om Holbox. Tui kör direktflyg till Cancun . Vi tänkte ta ..”

  • Lisa » Gammalt  & Nytt:  ”Du kanske kunde säga vart du tagit bilderna ifrån? Du har ju tagit dessa två för..”

  • Gabriela » Barfotaliv på Isla Holbox:  ”Hej, Råkade trilla in på er trevliga blogg när jag sökte på Holbox. Tack för at..”

  • Helena Rääf » Kär i en väska:  ”Hej Fru Fiffelin, Ser att du älskar Save my Bag, det gör även jag...har haft väs..”

  • Kicki » Äntligen kan man andas:  ”Åh! Att du skulle behöva ha det så jobbigt i din graviditet. Hoppas att det värs..”

  • Malin Hjort » Äntligen kan man andas:  ”Vad fin du är! Jag önskar dig all energi och hoppas du får en fin fortsättning p..”

Bloggarkiv

Länkar