Trendspaning på FORMEX

 Hej alla fina!

I tisdags var det dax för Nordens största inredningsmässa att slå upp dörrarna - FORMEX.
Mässan arrageras två gånger per år (i januari och i augusti) på Stockholmsmässan i Älvsjö.

I år fanns det cirka 850 utställare på plats med produkter inom bland annat inredning, presenter, design, barnprodukter, mode och accessoarer.

Mässan vänder sig till folk inom branchen (nationella och internationella inköpare, inredare, formgivare, stylister, bloggare och journalister). Här får vi veta vilka trender som gäller inför både höst och vinter 2018/2019.

Självklart var Fru Fiffelin där och spanade, och här kommer lite bilder från mitt besök!

Det är en härlig, bubblande, lite pirrig stämning  när man kliver in genom Entréhallen och möts av den första trendutställningen, där Formex egna stylister plockat godbitar från mässans utställare och skapat ett rum för inspiration, i år med temat ”Unexpected gatherings”. 

''''''''''

Det är så otroligt inspirerande att gå runt mellan de olika utställarna och bara njuta av allt fint, men det tar på krafterna att vara på mässa…  Många steg, mycket intryck, otroligt många möten med härliga människor….. Men sammanfattningsvis, sjukt kul!

Imorgon kommer jag visa Er mer från Formex!

Kram från Fru Fiffelin

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar